Brochure Samen Scoren: leidraad in tijden van bezuinigingen
16 november 2016

Brochure Samen Scoren: leidraad in tijden van bezuinigingen

Heeft uw vereniging of stichting te maken met bezuinigingen vanuit de gemeente? De brochure Samen scoren biedt een plan van aanpak waardoor u zo goed mogelijk door de tijden van crisis heenkomt.

Uit onderzoek van Mulier Instituut blijkt dat 62% van de sportverenigingen te maken heeft met een verminderde bijdrage vanuit de gemeente. De brochure Samen Scoren biedt een leidraad voor het omgaan met de lokale overheid in tijden van bezuinigingen.

De brochure geeft handreikingen om er samen op een slimme manier uit te komen, maar ook ondersteuning voor sportverenigingen wanneer de belangen onverenigbaar zijn. Samen Scoren is gemaakt voor sportverenigingen, maar er zijn ook voor andere verenigingen en stichtingen tips uit te halen.

Download Samen Scoren >>

De brochure is opgesteld door Stichting Vereniging en Recht in opdracht van NOC*NSF. KNVB, KNKV, KNLTB, Nevobo, NTTB en Reddingbrigades Nederland hebben een bijdrage geleverd.