MijnV&S
24 maart 2017

MijnV&S

Word onderdeel van ons netwerk!
Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met jouw vereniging of stichting, willen we graag weten wie je bent. Je kunt je hier gratis registreren en onderdeel worden van ons netwerk. Je kunt zelf bepalen welke informatie op jouw profiel je openbaar maakt.

Registreer je gratis in MijnV&S

• Vergroot je online vindbaarheid in het MijnV&S netwerk
  • Je krijgt wekelijks een nieuwsbrief vol informatie die voor jou belangrijk is
  • Gratis toegang tot verschillende voorbeelddocumenten, checklists en toolkits
  • Kom in contact met andere leden via het MijnV&S netwerk
  • Zet jouw vereniging of stichting in de spotlights
  • Inzicht in je eigen gegevens en je gegevens zefl wijzigen

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het lidmaatschap van Verenigingen en Stichtingen? Ga dan naar de lidmaatschapspagina en kies het abonnement dat het beste bij jou en jouw onderneming past! Of wil je eerst onze digitale omgeving verkennen? Registreer je dan gratis in MijnV&S en activeer je profiel en deel jouw verhaal over jouw vereniging of stichting.