Hoe tevreden bent u over uw bank?
11 juni 2014

Hoe tevreden bent u over uw bank?

Twee studenten commerciële economie doen in het kader van hun stage onderzoek naar de wensen en behoeften van verenigingen en stichtingen ten opzichte van banken. Het invullen van de vragenlijst vraagt ongeveer 10 minuten van uw tijd.
Wij zijn commerciële economie studenten aan de hogeschool Windesheim Flevoland.
Graag willen wij van u weten hoe tevreden u bent over uw huidige bank.

Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen als u voor ons de onderstaande vragenlijst in wilt vullen.
Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag. Uiteraard zal uw response vertrouwelijk verwerkt worden en enkel voor onderzoeksdoeleinden worden gebruikt.

Uw hulp wordt zeer gewaardeerd en is van belang voor het slagen van ons onderzoek. Wij hopen op uw medewerking!

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.