Van Zaak tot Zaak

Commissies vs verslag computer overleg rekenmachine ondernemers.jpg

Verslag van de kascommissie

Voorbeeld van een verslag van de kascommissie om het gevoerde financieel beleid over een jaar te beoordelen.
Commissies vs tips ideeen.jpg

15 Tips voor een effectieve samenwerking

15 tips voor een effectieve samenwerking tussen bestuur en de kascommissie. De kascommisie voert de jaarlijkse controle uit op het financieel verslag gemaakt door de penningmeester.
Commissies vs rechtenbeeldje rechten regels.jpg

Eisen aan de kascommissie

Bij het selecteren van leden voor de kascommissie is het belangrijk om er op te letten dat de kandidaten niet alleen onafhankelijk en deskundig, maar ook tactvol zijn.
Commissies vs meetings commissie vergadering ipad ondernemers.jpg
27 sep 2012

Wat doet een stemcommissie?

Een stemcommissie is simpelweg de commissie die het stemmen tijdens een vergadering in goede banen leidt. Zij dragen er zorg voor dat de stemming eerlijk verloopt en daardoor ook geldig is.
Commissies vs tafel mensen werk.jpg
27 sep 2012

De commissie in de praktijk

Wat is de dagelijkse praktijk binnen een commissie? Lees meer over de taken, bevoegdheden en het ontstaan van een commissie.
Commissies vs teamwork samenwerken .jpg

Het nut van commissies

Veel organisaties hebben commissies om zorg te dragen voor specifieke activiteiten en taken. Wat is de reden dat ze in het leven worden geroepen en is het voor uw organisatie ook van toepassing?
Getoond 1 tot 12 van 13. Er zijn meerdere pagina's.
Veel verenigingen en stichtingen hebben commissies om zorg te dragen voor specifieke activiteiten en taken. Bijvoorbeeld een commissie voor jeugdzaken, een commissie voor sponsoring of een feestcommisie. Ook de kascommissie heeft haar eigen regels en bevoegdheden, waar u hier alles over leest.