Van Zaak tot Zaak

Handig vs regels reglement overzicht advocaat.jpg

Model huishoudelijk reglement stichting

Met dit model huishoudelijk reglement stel je heel eenvoudig de regels binnen jouw stichting op, als aanvulling op de statuten. Je kunt dit voorbeeld als basis nemen, aanpassen en aanvullen zodat het huishoudelijk reglement voor jouw eigen stichting ontstaat.
Handig vs gemeensschap vereniging samen papier.jpg

Modelstatuten vereniging

Met dit voorbeeld document stel je eenvoudig de statuten van een stichting op.
Handig vs gemeensschap vereniging samen papier.jpg

Modelstatuten stichting

Met deze modelstatuten heb je binnen een mum van tijd de statuten voor uw stichting klaar.
Handig verenigingen en stichtingen aanvraag request aannemen vragen willen.jpg

Aanvraag milieuvergunning

Voorbeeldbrief voor het aanvragen van een milieuvergunning.
Handig vs overleg fout conflict ruzie ergernis.jpg

Afwijzing sollicitant

Deze voorbeeldbrieven kun je gebruiken om een afwijzing op een sollicitatiebrief te sturen, na een eerste- en tweede sollicitatiegesprek.
Hier vind je allerlei handige zaken die jouw taken als bestuurder een stuk makkelijker maken. Modelbrieven, voorbeelden, checklists, tips, tools, handige sites en vraag en antwoord. Allerlei handigheden die jou voor het besturen van jouw vereniging of stichting in kunt zetten.