4 februari 2011

Privacy Statement

De bescherming van uw persoonsgegevens is van essentieel belang voor De Zaak. Persoonsgegevens van cliënten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij gelden de volgende uitgangspunten:

Wij houden ons in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. De gegevens van klanten en bezoekers, de cliënten, worden opgenomen in onze klantenadministratie. Conform de Wet bescherming persoonsgegevens is deze verwerking van persoonsgegevens gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerkingen is Small Business Publishing BV, handelend onder De Zaak, gevestigd aan de Radonweg 7, in Utrecht.

Wij zullen de verzameling en gebruik van gegevens beperken tot datgene wat noodzakelijk is om het gewenste niveau van dienstverlening aan onze cliënten te kunnen bieden of overeenkomsten voor te bereiden of uit te voeren. Tevens worden (NAW-)gegevens gebruikt om u op de hoogte houden over interessante aanbiedingen over producten en diensten van ons en  producten en diensten die relevant zijn voor uw bedrijfsvoering van onze zorgvuldig geselecteerde business partners, Hierbij trachten wij rekening te houden met de voorkeuren van cliënten.
 

Als u wilt weten welke gegevens van u of uw bedrijf zijn vastgelegd, of als u deze gegevens wilt wijzigen of u wilt deze gegevens laten wissen conform de daarvoor geldende regelgeving, stuur dan een bericht aan info@dezaak.nl of aan:

Small Business Publishing BV
o.v.v. inzage/wijzigen/wissen gegevens
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Uw e-mail adres wordt uitsluitend gebruikt door De Zaak voor correspondentie of het toesturen van een e mail nieuwsbrief. In iedere e-mail nieuwsbrief neemt De Zaak een mogelijkheid op om u hiervoor apart uit te schrijven.

Clickgedrag
Op de website van De Zaak worden tevens algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen de gegevens worden gebruikt om voor cliënten meer gerichte informatie en aanbiedingen op de site te zetten. Op deze wijze kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren.

Gebruik van cookies
De Zaak maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. De Zaak maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de De Zaak site gemakkelijker te maken. Als een cliënt dat zelf aangeeft, kan daarnaast ook gebruik worden gemaakt van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website een cliënt herkennen, de volgende keer dat de cliënt op de De Zaak website langskomt. Met behulp van dit cookie kan toegang worden verleend en de site speciaal worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site nog aangenamer te maken. Als in de browser het gebruik van cookies is uitgezet, zijn nog steeds de meeste onderdelen van de website te bezoeken.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies". De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor websiteexploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. U kunt uw browser zo instellen dat u bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is. Ook kunt u regelmatig de op uw computer opgeslagen cookies wissen. Voor meer informatie hierover kunt u de gebruiksaanwijzing van uw browser raadplegen. U kunt dan echter mogelijk niet van alle mogelijkheden van de site gebruikmaken.


Beveiliging
De infrastructuur en programma's voor het administreren van klantgegevens zijn zo gemaakt en beveiligd dat onbevoegden geen informatie over cliënten kunnen krijgen.

Links naar andere websites  
Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt

Vragen?
Indien er vragen zijn over het privacybeleid van De Zaak, dan kunnen deze worden gericht aan:

De Zaak
o.v.v. privacybeleid
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Email: info@dezaak.nl

De Zaak behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor een update van het privacy beleid van De Zaak

Maart, 2014

1
0

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website geef je toestemming voor het gebruiken van cookies.

/privacy-statement
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming