Van Zaak tot Zaak

Uitgaven vs geld hand muntjes besparen.jpg
27 sep 2012

Bespaar geld door offertes op te vragen

Verenigingen, stichtingen en Verenigingen van Eigenaars (VvE's) kunnen veel geld besparen door consequent voor grote uitgaven verschillende offertes aan te vragen.
Uitgaven vs tips ideeen.jpg

TIP: Makkelijk declareren

Kosten die gemaakt zijn voor uw organisatie door vrijwilligers, bestuurders en anderen worden vergoed door middel van een declaratie. Hoe gaat dit in zijn werk?
Belasting vs tips ideeen.jpg
27 sep 2012

TIP: Maak een kopie van kassabonnen

Kassabonnen zijn steeds vaker al na korte tijd nauwelijks meer leesbaar. Wat kunt u hieraan doen om geen problemen te krijgen met de Belastingdienst?
Inkomsten vs hand werk ondernemer papier laptop .jpg

De kas onder controle

De kas wordt beheerd door de penningmeester. Bij het opzetten van een goed kasbeheer dient u rekening te houden met de volgende zaken.
Uitgaven vs euro munt geld kosten.jpg

Betalen zonder kopzorgen

Voor de penningmeester (en de overige bestuursleden) is het zaak grip op de betalingen te houden. Hoe zet u een sluitend systeem op om de facturen die binnenkomen te verwerken, de betalingen te structureren en te betalen zonder kopzorgen?
Uitgaven vs huis huren kopen sleutels.jpg
27 sep 2012

Het huren van een pand of sportaccommodatie

Het huren van een pand voor uw organisatie heeft bepaalde voordelen ten opzichte van kopen. U hoeft bijvoorbeeld geen hypotheek af te sluiten en de verhuurder zorgt voor het onderhoud. Hetzelfde geldt voor het huren van een sporthal of sportveld. Maar wat komt er allemaal kijken bij huren?
Getoond 1 tot 12 van 15. Er zijn meerdere pagina's.
Kasbeheer, declaraties, bankzaken, het huren of kopen van een pand of accommodatie, tijdelijk extra geld en tips om te besparen op de uitgaven van uw vereniging of stichting.