Bekijk webinar van ‘over op IBAN' voor verenigingen en stichtingen
23 april 2013

Bekijk webinar van ‘over op IBAN' voor verenigingen en stichtingen

Het betalingsverkeer verandert per 1 februari 2014, vanaf dan moet iedereen het IBAN-rekeningnummer gebruiken. Wilt u weten wat uw vereniging of stichting moet doen om over te stappen op IBAN? Bekijk het webinar ‘Starten met SEPA'.

Het betalingsverkeer verandert per 1 februari 2014, vanaf dan moet iedereen het IBAN-rekeningnummer gebruiken. Dit heeft gevolgen voor uw administratie. Om verengingen, stichtingen en vrijwilligersorganisaties hierbij te begeleiden biedt ‘over op IBAN' het webinar ‘Starten met SEPA'.

In dit webinar komt aan bod wat SEPA is en wat de impact van SEPA op de betaalprocessen is. Ook wordt besproken hoe het project aangepakt kan worden en krijgt u migratie adviezen om over te gaan op IBAN.
‘Starten met Sepa' wordt verzorgd door twee experts van het SEPA programmabureau van De Nederlandsche Bank (DNB). Het doel is in een korte tijd voorlichting te geven over SEPA zodat verenigingen en stichtingen er klaar voor zijn op 1 februari 2014.

Bekijk het webinar >>