Doe de IBAN Impact-Check
7 februari 2013

Doe de IBAN Impact-Check

Vanaf februari 2014 zijn betalingen alleen nog maar mogelijk met het langere rekeningnummer IBAN. Wat moet uw vereniging of stichting doen om hier op tijd klaar voor te zijn? Doe de IBAN Impact-Check.

In februari 2014 is het bankrekeningnummer van uw vereniging of stichting vervangen door het IBAN rekeningnummer. Het is belangrijk om alvast maatregelen te nemen, omdat dit consequenties heeft voor bijvoorbeeld administraties, systemen en software.

Wilt u weten wat er voor uw organisatie verandert en welke acties u moet uitvoeren om op tijd gereed te zijn? Doe dan de IBAN Impact-Check.*

*de check is zowel voor bedrijven als verenigingen en stichtingen geschikt