TIP: extra inkomsten met de Grote Clubactie
30 juli 2013

TIP: extra inkomsten met de Grote Clubactie

Voor veel verenigingen is de Grote Clubactie dé manier om jaarlijks extra geld op te halen voor de clubkas.

De Grote Clubactie is een landelijke loterij, waarbij 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de clubkas gaat. Deelnemende organisaties kopen loten in en laten deze door hun leden/vrijwilligers verkopen, aan vrienden, familie, kennissen en aan de deur. De winst van de loten gaat naar de vereniging.

Meedoen?
Alle verenigingen in Nederland kunnen deelnemen. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel is niet nodig. Op 14 september start de verkoop van de loten, de trekking vindt plaats op 28 november. Inschrijven kan op de website van de Grote Clubactie, volg het stappenplan om succesvol mee te doen >>

Ervaringen en informatie
Lees ervaringen van deelnemers en bekijk meer informatie over de Grote Clubactie.