27 september 2012

• Google Analytics
    Hoewel u met Google Analytics zelf niet kunt zien wie uw website bezoekt, kan Google dat wel. Daarom moet hiervoor toestemming worden gevraagd.

Wie moet toestemming vragen?

Hoe moet u toestemming vragen?
Hoewel de nieuwe Telecomwet is doorgevoerd, is er nog geen door de overheid toegestane manier om toestemming te vragen. Dat betekent feitelijk dat u - tot het moment dat deze er is - zelf een manier hiervoor moet bedenken.

• Een stappenplan dat u in grote lijnen op weg helpt »

Wordt er ook gelijk streng gecontroleerd?