4 ervaren bestuurders aan het woord
14 augustus 2013

4 ervaren bestuurders aan het woord

Deze vier doorgewinterde bestuurders delen hun verhaal en hun beste tips met u in de rubriek Bestuurder in Beeld. Wat zijn zijn of haar beweegredenen, wat doet hun vereniging of stichting en voor welke uitdagingen staan zij?
  1. Bestuurder in beeld: Hans Etman

Wees transparant in wat je doet, zet social media in en activeer je leden. Dit zijn enkele van de succesfactoren van de vereniging GoedeDagVoorzitters (GDV). Penningmeester Hans Etman deelt hoe hij en zijn medebestuursleden de vereniging lieten opbloeien.

2. Bestuurder in beeld: Maruschka Greven

Maruschka Greven is voorzitter van de Haagse Ondernemersvereniging Pleinkwartier. Hoe heeft zij de vereniging nieuw leven ingeblazen, wat heeft het bestuur bereikt en hoe hebben ze ervoor gezorgd dat winkeliers er baat bij hebben om lid te zijn?

3. Bestuurder in beeld: Henk Wiersema

Henk Wiersema, voorzitter van Stichting Kinderboerderij Het Goffertpark. "Ik ben bevoorrecht en vind dat ik dan wel wat terug mag doen. Ik kom uit een nest dat heel actief is in bestuurs- en vrijwilligerswerk, het is normaal dat je wat bijdraagt."

4. Bestuurder in beeld: John Nobel

Meerdere bestuursfuncties en een eigen bedrijf runnen; John Nobel draait er zijn hand niet voor om. Wat motiveert hem, voor welke uitdagingen staat hij en welke tips heeft hij voor andere bestuurders?