Checklist zorgeloos inhuren van arbeid
18 oktober 2012

Checklist zorgeloos inhuren van arbeid

voldoet u aan de regels bij het inhuren van derden.
Organisaties die arbeid inhuren, moeten daarvoor door de Stichting Normering Arbeid (SNA) gecertificeerde uitzendbedrijven gebruiken. Dankzij deze checklist voldoe je aan de regels bij het inhuren van derden.

Checklist voor het zorgeloos inhuren van arbeid
Als jouw vereniging of stichting arbeid inhuurt – in de vorm van uitzendwerk, payroll en andere vormen waarbij personeel wordt ingehuurd – ben je verplicht gebruik te maken van, door de Stichting Normering Arbeid (SNA) op basis van NEN 4400, gecertificeerde uitzendbedrijven.

In samenwerking met de LTO Noord Werkgeverslijn, LTO Nederland en Colland heeft Flynth een checklist gemaakt voor het zorgeloos inschakelen van derden. Deze checklist kun je  gebruiken als jouw vereniging of stichting arbeid inhuurt.

Download de checklist hier »

Bron: Flynth