7 mei 2013

Hoe kan uw vereniging bedrijfssport aanbieden?

Als sportvereniging kunt u trainingen, clinics en sportdagen organiseren voor medewerkers van bedrijven. Dit gratis online handboek helpt verenigingen stap voor stap om sportprogramma's te organiseren voor bedrijven bij hen in de buurt.

Voor sportverenigingen is het lokale bedrijfsleven een interessante doelgroep. Niet alleen als sponsor, maar ook als afnemer. Steeds meer bedrijven bieden hun personeel immers een sportprogramma en ze organiseren dit het liefst dicht bij kantoor.
Als sportvereniging kunt u trainingen, clinics en sportdagen organiseren voor medewerkers van bedrijven in de buurt. Voor de bedrijven betekent dit werken aan een gezonde levensstijl. Voor uw vereniging ligt hier een kans om bijvoorbeeld uw ledenaantal te vergroten en meer omzet te genereren.

Het online handboek van NOC*NSF en Sport & Zaken biedt sportverenigingen een praktisch zes-stappenplan met alle do’s en don’ts én twee voorbeeld cases.

Naar het online handboek ‘Bedrijfssport voor verenigingen’ >>

Lees ook...