27 september 2012

TIP: Informatie over sport en belasting

De Belastingdienst heeft een gedeelte van haar website ingericht voor informatie over en sport en belasting. Als bestuurder van een sportvereniging of organisator van een sportevenement kunt u met belastingen te maken krijgen, zoals btw en loonheffingen.

Onder Sport en belasting vindt u informatie voor bestuurders van sportverenigingen en organisatoren van sportevenementen. Over uw rechten en plichten en met welke belastingen u te maken kunt krijgen, zoals btw en loonheffingen. Ook vindt u de contactpersonen voor sportgerelateerde belastingvragen per regio.

Brochures vervallen
De informatie op de site vervangt de brochures van de Belastingdienst ‘Sportclubs, belastingen en sociale verzekeringen’ en ‘Sportevenementen en belastingen’. U kunt deze brochures niet meer downloaden.

Bron: Belastingdienst

Lees ook...