Voorbeeld van een plan voor de activiteiten en afspraken die gemaakt worden voor een open dag. Je kunt het plan aanvullen met activiteiten die voor jouw vereniging of stichting van toepassing zijn.
Deze voorbeeldbrieven kun je gebruiken om een afwijzing op een sollicitatiebrief te sturen, na een eerste- en tweede sollicitatiegesprek.
Voorbeeldbrief voor het aanvragen van een milieuvergunning.
Wil jij je nieuwe werknemer een nulurencontract aanbieden? Download ons gratis voorbeeld!
Naast een reeks wettelijk verplichte artikelen, kun je nog diverse aanvullende bepalingen in een arbeidsovereenkomst opnemen. Welke aanvullingen zijn op jouw medewerkers van toepassing? Dit artikel biedt je de helpende hand bij het maken van die keuze.
Voorbeeld overeenkomst kilometervergoeding voor het gebruik van eigen auto van de medewerker.
Afspraken met een leverancier moet je goed vastleggen om eventuele misverstanden en conflicten te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheid. Verenigingen en Stichtingen heeft voor jou een voorbeeldbrief geschreven.
Deze voorbeeldfactuur biedt je een kapstok voor het aanmaken van een professionele factuur.
Nadat je je klant al meerdere malen hebt verzocht de goederen te leveren, zonder gevolg, kun je een aangetekende ingebrekestelling sturen. Verenigingen en Stichtingen heeft voor jou een modelbrief opgesteld, download hem gratis!
Een voorbeeld van een arbeidsovereenkomst om als basis te dienen voor het contract dat jij met jouw medewerker afsluit voor bepaalde tijd.
In dit formulier vind je een checklist bij het eerste oriëntatiegesprek met de school. Het kan dienen als leidraad voor de opbouw in het gesprek maar vooral als checklist voor de bespreekpunten.
Voorbeeldbrief voor het opstellen van een bezwaarschrift tegen een belastingaanslag.
Getoond 1 tot 12 van 31. Er zijn meerdere pagina's.
Hier vindt u allerlei handige zaken die uw taken als bestuurder een stuk makkelijker maken. Modelbrieven, voorbeelden, checklists, tips, tools, handige sites en vraag en antwoord. Allerlei handigheden die u voor het besturen van uw vereniging of stichting in kunt zetten.