Van Zaak tot Zaak

Website vs checklist.jpg
1 okt 2012

Checklist: Gebruiksvriendelijke website

Mensen die websites bezoeken willen maar één ding: snel vinden wat ze zoeken. Is de informatie die u online aanbiedt duidelijk en goed vindbaar? Gebruik deze checklist om úw website fijn te slijpen, en beter toegankelijk te maken.
Website vs website bureau accesoires kantoor computer.jpg
1 okt 2012

Wat er allemaal komt kijken bij een website

Als u al een website heeft of er een wilt laten maken, moet u met veel zaken rekening houden. Wie laat u de website bouwen, wat wilt u ermee bereiken en hoe houdt u de informatie up-to-date? En welke regels zijn van toepassing?
Website vs laptop hand internet online.jpg
27 sep 2012

Activiteiten vs linkedin social media telefoon mobiel smartphone.jpg
27 sep 2012

Het nut van een groepspagina op LinkedIn

Heeft uw vereniging of stichting al een groepspagina op LinkedIn? Groepen (Groups) zijn voor uw vereniging of stichting dé plek om aanwezig te zijn en een grotere achterban te bereiken. Hoe werkt een groep op LinkedIn en wat zijn de voordelen?
Website verenigingen en stichtingen formulier invullen vragen .jpg
27 sep 2012

Maak uw eigen online enquête

Wilt u weten wat de leden van uw vereniging vinden van de laatste plannen? Of wilt u graag input van hen hebben voor de eerstvolgende jaarvergadering? Gebruik een online enquête.
Website vs social media facebook mobiel smartphone toetsendbord koffie.jpg
27 sep 2012

Social media: de basics op een rij

Social media kan worden ingezet om aandacht voor uw vereniging of stichting te genereren. Waar moet u rekening mee houden? De basics op een rij.
Getoond 1 tot 12 van 15. Er zijn meerdere pagina's.
De website is het visitekaartje van uw vereniging of stichting en wordt steeds belangrijker als communicatiekanaal met uw leden, donateurs en andere belangstellenden. Naast uw website zijn ook social media als Twitter inzetbaar voor de promotie van uw vereniging of stichting.